1 Şubat 2010 Pazartesi

İç Giyim

Erkekler İç Giyim Hakkında Ne Düşünüyor?

Kadınların iç çamaşırı seçimindeki titizliklerinin nedeni, önce kendilerini seksi ve hoş hissetmek, ardından da eşlerini etkilemektir. Peki kadınların bunca uğraşı, saatlerini dükkanlarda geçirip kendilerine en yakışan çamaşırları bulmaya çalışmalarının erkekler için önemi nedir?

Erkeklere yöneltilen bu soruya ilginç cevaplar alınabiliyor. Kimisi, temizlikten başka pek önem vermediğini söylerken kimisi duruma, yere ve zamana göre olmadık şeylerin bile hoşa gidebileceğini ifade ediyor.

Çamaşır, kadınlar için olduğu kadar erkekler için de büyük anlam taşıyor. 26 yaşındaki Alper, erkeklerin kadın çamaşırına çok önem verdiğini söyleyerek şöyle devam ediyor: “ Erkekler iç giyime deli oluyor. Mesela kafalarında taptıkları bazı renkler var. Bazılarını ise cok kötü buluyorlar. Hatta sırf iç çamaşırı yüzünden bir kızdan vazgeçebiliyorlar. Ben biraz daha ılımlıyım o konuda.”

İç giyim konusunda çoğu kadın açısından temizlikten sonra gelen en önemli şeyin şıklık olduğu biliniyor. Normal bir kıyafet gibi görünmese bile gizliliğinin getirdiği heyecan da kadınların hoşuna gidiyor. 28 yaşındaki Fatih''e göre, iç giyim ne kadar rahat olursa kişinin günlük yaşamına o kadar olumlu yansıyor.

En çok sevilen çamaşırlar

Baby Doll, mini ya da uzun bir elbiseyi andıran bir iç giyim modeli. Kombinezon altına giyilen tanga ya da G-string adı verilen arkası ip çamaşırlar ve tek parça mayoya benzeyen, kimi zaman bir tünik ile tamamlanan body'ler de kadın iç giyiminin en sevilen ürünlerinden.

iç giyim

İÇİMİZDEKİ ŞIKLIK

İç giyimine özen göstermek galiba her kadın için geçerli değil.Ama bunun tek nedeni özensiz biri olmak da değil gibi.Çünkü iç giyim,şıklığı bir yana, dışarıdaki şıklığa yardımcı olan bir unsurdur;insanın bedenini ve iç giyim mazemesini iyi bilmeyi gerektirir.Ya da şöyle söyle nebilir. Yanlış seçilmiş bir sütyen külot ya da kombinezon,dışarıda görünen şıklıktan epey puan düşürebilir.

İŞİN SIRRI


Artık kadın iç giyimi konusunda o kadar çok püf noktası var ki. İnsan bedeninin konturunu iyileştirmek, kusurları gidermek yalnızca iç giyimle mümkün olabiliyor. İç giyimde gerek malzeme gerekse model bunun anahtarı. Sözgelimi nasıl küçük göğüsler uygun sütyenle daha iri gösteri lebiliyorsa, iri göğüslerinde özel tasarlanmış sütyenlerle daha küçük görünmesi mümkün. Mide kısmı toplu olanlarda bunu saklamak için mideli sütyenlerde var. Bunun gibi, külot seçimine bağlı olarak pantolonla arkadan kusursuz bir görüntü sağlayabilirsiniz. Sözgelimi arkası ip olan g-string türü külotla pantolonda hiçbir şekilde külot izi göze çarpmaz. Yine özel tasarımlı külotlarla (popo kaldıran) son zamanlarda çok gözde olan ^^havada popo^^ görünümü elde etmekte mümkün..

İç giyim malzemelerinin, dış giyim malzemeleriyle de ters düşmemesi gerekir. Kumaşlar uyuşmazsa olabilecek kazaları hanımlar bilirler.

Erkekler ne düşünüyor?

Tonla para döküp özene bezene aldığınız iç çamaşırlarınızı siz beğenmesine beğeniyorsunuz da eşiniz ya da erkek arkadaşınız sizinle aynı fikirde mi? İşte erkeklerin iç giyimle ilgili düşünceleri.

İç çamaşırları, hem kadınların,hem de erkeklerin ilgisini çeken bir konu. Hele de son yıllarda daha farklı kumaş desen ve modellerin kullanıldığı ürünlerin piyasaya sürülmesi, iç çamaşırı alış verişini zevkli bir işe dönüştürmüş durumda. İç çamaşırı almaya çıktığınızda, muhtemelen üzerinizde iyi duran ama aynı zamanda seksi ve hoş bir model satın almak istiyorsunuz. Ama kabul edin ki, erkek arkadaşınızı ya da eşinizi düşünmüyor değilsiniz. Peki ama erkekler iç çamaşırı zevkiniz hakkında ne düşünüyor? Dikkatle seçtiğiniz takımları takdir ediyorlar mı? Yoksa farkında bile değillermi? Bu soruların cevaplarını bulmak için detaylı bir araştırma yapmak zor olacağından, yakın çevredeki erkeklerin görüşlerine başvurduk.

String'siz olmaz


Kadınların stringler konusunda iki ayrı kutupta toplandığı bilinen bir gerçek ama erkeklerin ne düşündüğünü pek bilmiyoruz. Gayet amatörce yapılan mini araştırmamıza göre P'si stringlerin seksi olduğunu ve bunu giyen kadınların poposunu büyük göstermediğini savunurken P'si bunu giyen kadının güzel bir vücudu ve yuvarlak kalçaları olması gerektiğini savunuyor.

Erkeklerin favorileri


70'lerin düşük belli şort tarzı külotları bu ara pek moda. Ama maalesef herkeste güzel durmuyor. Erkeklerin bunlar hakkındaki görüşü bu şortların şık ve modaya uygun olduğu yolunda. Üstelik bunları giymek içinde incecik olmanıza gerek yok. Ama göbekliyseniz, o zaman bu külotlar ilk tercihiniz olmayabilir. Buna karşılık vücudunuz sıkıysa ve vücut hatlarınızda düzgünse bu şort tarzı külotlar kesinlikle erkekler tarafından beğeniliyor. Diğer takdir gören modelde kenarları yüksek ve ince ama göbek kısmı oyuk olan külotlar.Bunlar genellikle seksi olarak değerlendiriliyor. Peki ya iç çamaşırında uyum konusu? Yani siz onca parayı takımlara veriyor ya da takım olmayan iç çamaşırlarınızı uydurmaya çalışıyorsunuz. Peki bunca çaba işe yarıyor mu? Erkekler bunu farkediyor mu yoksa umurlarında bile değil mi? Belki şaşıracaksınız ama erkekler bunu kesinlikle farkediyor ve birbiriyle uyumsuz iç çamaşırının kötü göründüğünde de hem fikirler. Bu nedenle iç çamaşırlarınızı takım alma-nızda fayda var. Ya da en azından beyazla beyaz, siyahla siyah giymeye gayret edin.

Seksi mi ucuz mu?

Erkekler seksiyle adi arasındaki ince çizgiye de dikkat çekiyorlar. Mesela kırmızı genelde sevilen bir renk, çünkü seksi görünüyor. Ama kırmızı saten olursa işler değişiveriyor. Çünkü saten erkeklerin bakış açısına göre ucuz bir hava veriyor. Ucuz dantel iç çamaşırlarıda pek takdir toplamıyor. Dantel seviyorsanız biraz para dökmeniz ve şık birşeyler almanız ve renk olarakta siyahı seçmeniz erkeklerin tercihi.

Kesinlikle kabul görmeyenler

70'ler tarzı düşük belli şortları andıran külotları beğenseler de erkek modeli daha yüksek belli boxer ayaklaşan modellerden kesinlikle hazetmiyor erkekler. Gene yüksek belli kalın kenarlı külotlarda baştan reddedilenler arasında ve tutkuyu katletmekle suçlanıyor. Ayrıca külotlu çoraplar ve jartiyerler de çoğu erkek tarafından doğal olmayan bir seksi olma çabası olarak görülüyor. En çok nefret edilenler arasında ise pantolonlardan fark edilen külot çizgisi ve sütyenden taşan göğüsler.

İç giyim kadınların gizli desteği. Yalnızca kendisi için şık olanlar ya da sürpriz sevenler için....

Mükemmel iç çamaşırı gardırobu için!

Herkesin gardırobunda yer alması gereken olmazsa olmaz parçalar...

Mağazalarda çok fazla iç çamaşırı alternatifi var ve aralarından seçim yapmak çok zaman alıyor, işte çözüm: Herkesin gardırobunda yer alması gereken olmazsa olmaz parçaları açıklıyoruz.

1 KÜLOTLAR VE KAŞKORSELER

Bunlar, seksi ama aynı zamanda derli toplu bir siluet yaratan klasik iç çamaşırlarıdır. Ekstra rahatlık için, yumuşak ipeklerden streç mikrofiber kumaşlara uzanan birçok doku alternatifiniz var. Onları transparan elbise ve bluzların içine giyin, ama vücudunuzu gereğinden fazla sergilememeye dikkat edin.

Sevgililer günü için en seksi hediye!

2 DİKİŞSİZ SÜTYEN

Bu parçanın vazgeçilmez olmasının bir nedeni var: iyi bir dikişsiz sütyen, vücuda adeta kalıp gibi oturur ve daracık bir tişört ya da süper seksi bir anvelop elbise giyseniz bile asla iz yapmaz. Siyah, ten rengi ve beyaz renkle rini alın. Ve unutmayın, insanlara vücut hatlarınızı göstermelisiniz, iç çamaşırınızın girinti çıkıntılarını değil.

3 DANTEL SÜTYEN

Dekoltenizi sergileyeceğiniz zaman mutlaka siyah dantel sütyen giyin. Çünkü hiçbir şey bu ikonik transparan parça kadar baştan çıkarıcı olamaz. Beyaz versiyonu size masum (ama çok da değil) komşu kızı görüntüsü verir. Eğer macera peşindeyseniz daha cesur tonlar seçin ve sütyeninizin kıyafetinizin dekoltesinden bir parça görünmesini sağlayın.

4 DİKİŞSİZ KÜLOT

İç çamaşırları vücudunuzu daha güzel göstermek içindir, tüm dünyanın dikkatini çekmek için değil. Doğru külot vücuda adeta bir eldiven gibi oturur. Rahat, kıvrımları saran ve özgüveninizi artıracak modelleri seçin.

5 KALIN KENARLI DANTEL TANGA

Evet, biliyoruz pek de iyi bir şöhrete sahip değil. Unutmayın, bu parçanın tüm özelliği - yani seksapeli ve iz yapmaması - eğildiğinizde pantlonunuzun bel kısmından göründüğü anda yok olur. Ama doğru giyildiği sürece kesinlikle gerekli bir parça, öyle ki, çoğumuz ondan başka iç çamaşırıyla rahat edemiyor.

http://www.vipicgiyim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder